کیک یزدی
ارزش غذایی برای یک عدد کیک یزدی- 50 گرم
انرژی
170 کیلوکالری
چربی
10.2 گرم
کربو هیدرات
17.3 گرم
پروتئین
2.4 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-شیرخشک بدون چربی- بیکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-وانیلین-نمک طعام- پودر هل
روش تهیه:

آماده سازی کیک یزدی با قالب مخصوص

- تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شود .

- روغن مایع را به تخم مرغ ها اضافه کنید و 30 ثانیه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید .

- شیر را به مخلوط بیافزایید و 30 ثانیه با دور متوسط همزن، مخلوط کنید.

- بهتر است دو قاشق غذاخوری شیر، بیشتر اضافه نمایید تا کیک قالبی، کیفیت بهتری پیدا کند.

- پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید. با دور کند همزن حدود 1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود .

- بعد از مخلوط کردن مواد ، آن را در کاغذ مخصوص کیک یزدی (موجود در جعبه ) بریزید به گونه ای که دو سوم آن ها را پر کند.

- قالب را در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

- وقتی رویه ی کیک طلایی شد؛ آن را از فر خارج کنید.

- مدت پخت برای کیک یزدی در قالب مخصوص حدود 30 تا 35 دقیقه می باشد.

آماده سازی کیک یزدی با قالب مستطیلی:

- مراحل آماده سازی را همانند دستور بالا انجام دهید.

- شیر را با توجه به مقداری که در مواد لازم ذکر شده است؛ اضافه نمایید. 30 ثانیه با دور متوسط همزن، مخلوط کنید.

- پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید. با دور کند همزن حدود 1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود .

- سطح داخلی قالب مستطیلی را با مقدار کمی روغن، چرب نمایید .

- خمیر را در قالب مورد نظر بریزید. به طوری که حداکثر یک دوم  قالب پر شود و در طبقه ی وسط فر قرار دهید .

- وقتی رویه ی کیک طلایی شد؛ آن را از فر خارج کنید.

- مدت پخت برای کیک یزدی در قالب مستطیلی، حدود 40 تا 45  دقیقه می باشد.

نکات عملی:

- فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .

- پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

- پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید.

کیک یزدی
مواد لازم:
تخم مرغ
2 عدد
روغن
150 گرم (3/4 پیمانه)
شیر
100 گرم (1/2 پیمانه)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!