کیک کوچولوها
ارزش غذایی برای یک عدد کاپ کیک آماده دارای خامه و اسمارتیز - 63 گرم.
انرژی
226 گرم
چربی
9.2 گرم
کربو هیدرات
31.8 گرم
پروتئین
4 گرم
ترکیبات
آرد گندم- شکر- شیر خشک بدون چربی- بیکینگ پودر- امولسیفایر (E472)- نمک طعام- وانیلین- پودر کرم- اسمارتیز
روش تهیه:

آماده سازی کیک:

-  تخم مرغها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

-  شیر یا آب و روغن را به تخم مرغها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

-  پودر کیک رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید. با دور کند همزن حدود 1 تا 5/1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

-  خمیر را در قالبها بریزید، به طوری که دو سوم هر قالب پر شود.

-  قالب ها را در سینی فر گذاشته، حدود 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

آماده سازی خامه:

پودر خامه را در ظرف گودی بریزید. شیر سرد را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید تا کاملا پف کرده و سفت شود به طوری که رد پره های همزن روی خامه باقی بماند و خامه قابل فرم دهی باشد.

پیشنهاد: می توانید برای افزایش کیفیت، خامه آماده شده را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بافت و حالت سفت تری پیدا کند. سپس روی کاپ کیک ها استفاده نمایید.

-  قسمت انتهایی قیف خامه ریزی را بریده و ماسوره را از قسمت بالای قیف داخل آن گذاشته تا جایی که کاملا کیپ شود ماسوره را به سمت قسمت برش خورده قیف فشار دهید.

-  خامه را در قیف ریخته و روی کاپ کیک ها را تزئین کنید.

-  اسمارتیزهای درون جعبه را به سلیقه خود روی خامه بچینید.

توجه: کاپ کیک های حاوی خامه باید تا زمان مصرف در یخچال نگهداری شوند.

کیک کوچولوها
مواد لازم:
برای تهیه کیک:
تخم مرغ متوسط
2 عدد
شیر یا آب
65 گرم (1/4 پیمانه باضافه 2 قاشق غذاخوری)
روغن مایع
50 گرم (1/4 پیمانه)
برای تهیه خامه:
شیر سرد
100 گرم (1/2 پیمانه)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!