کیک باقلوایی
ارزش غذایی برای یک برش لوزی شکل کیک باقلوا- 30 گرم
انرژی
107 کیلو کالری
چربی
4.6 گرم
کربو هیدرات
14.8 گرم
پروتئین
1.6 گرم
ترکیبات
آرد گندم- آرد سمولینا- شکر- بیکینگ پودر- امولسیفایر E472- نمک خوراکی- شیر خشک بدون چربی- طعم دهنده زعفران- پودر هل-پودر نارگیل-پودر پسته
روش تهیه:

 وزن کلی 392 گرم  شامل:  یک بسته  پودر کیک375 گرمی - 1  بسته پودر پسته 7 گرمی- 1 بسته پودر نارگیل 10 گرمی

آماده سازی شربت:

-  شکر و آب را در یک قابلمه کوچک ریخته، کمی مخلوط کنید تا حل شود. قابلمه را روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت 5  دقیقه روی حرارت کم، به آرامی بجوشد. شعله را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید.

آماده سازی کیک:

-  فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

-  تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2  تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

-  ماست (یا شیر) و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

-  پودر کیک باقلوای رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 5/1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

-  کاغذ روغنی موجود در بسته را به اندازه قالب، برش داده و کف قالب، قرار دهید. می توانید به جای این کار سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید.

-  خمیر را در قالب بریزید.. دقت کنید که ارتفاع خمیر در قالب، بیشتر از 1/5 سانتی متر نشود. این کیک بعد از پختن نباید ضخیم باشد.

-  قالب را حدود 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا زمانی که رنگ آن تقریبا طلایی شود.

-  کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس، کیک را در یک ظرف دیگر برگردانید، طوری که سطح زیرین کیک به طرف بالا قرار بگیرد. تمام کیک را با یک چاقوی تیز به طور مورب (لوزی) برش دهید.

-  شربت را که از قبل آماده کرده بودید، با قاشق، کم کم روی سطح کیک ریخته و  به خورد کیک بدهید.

-  پودر نارگیل موجود در جعبه را  روی سطح کیک به طور یکنواخت بپاشید. سپس پودر پسته موجود در جعبه را نیز روی کیک پخش نمایید.

-  برشهای لوزی شکل و تزئین شده ی کیک را در ظرفی دلخواه به سلیقه خود بچینید.

نکات عملی:

-  پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آنرا تا 15 دقیقه باز نکنید.

-  برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.

مواد لازم:
برای تهیه کیک:
تخم مرغ متوسط
3 عدد
ماست معمولی (یا شیر)
185 گرم (3/4 پیمانه)
روغن مایع
150 گرم (3/4 پیمانه)
برای تهیه شربت:
آب
100 گرم (1/2 پیمانه)
شکر
100 گرم (1/2 پیمانه)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!