کوکی دبل چاکلت
ارزش غذایی برای یک عدد کوکی- 22 گرم
انرژی
107 کیلوکالری
چربی
4.9 گرم
کربو هیدرات
14.6 گرم
پروتئین
1 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-شیرخشک بدون چربی-نشاسته گندم-امولسیفایر E471- نمک طعام- بیکینگ پودر-وانیلین-پودر کاکائو- شکلات
روش تهیه:

-       کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. نکته مهم: از ذوب کردن کره خودداری کنید.

-       پودر کوکی رشد را در ظرف گودی بریزید. کره نرم را به آن بیافزایید. کره و پودر را با چنگال یا نوک انگشتان با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شده و به صورت خرده نان در آید. تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق به خوبی هم بزنید تا یکنواخت شود. در صورت نیاز می توانید با دست مخلوط کنید.

نکته مهم: از اضافه کردن مایعات مثل شیر یا آب به مخلوط خودداری کنید. خمیر این شیرینی، باید سفت باشد.

-       شکلات را با استفاده از یک چاقو خرد کنید (سایز شکلات های خرد شده باید ریز و حدود 5 تا 6 میلی متر باشد). شکلات خرد شده را با قاشق با خمیر مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

پیشنهاد: می توانید شکلات را رنده کنید اما در اینصورت، رنگ کوکی تغییر می کند و قطعات شکلات نیز در دهان حس نمی شود همچنین در صورت تمایل می توانید به جای شکلات، از گردوی خرد شده و کشمش در کوکی استفاده نمایید.

-       روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و  آن را به مدت  15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا آماده پخت شود.

-       فر گازی را روشن نمایید و در دمای 160 درجه سانتی گراد به . قرار دادن در طبقه بالای فر بسیار مهم است.

نکته : اگر فر شما دمای یکنواختی ندارد، یک تا دوبار در طی مدت پخت، سینی را بچرخانید تا شرایط پخت برای همه کوکی ها یکسان شود. همچنین از زیاد کردن زمان پخت خودداری کنید، چون کوکی های شما خشک می شوند.

-       سینی را از فر را خارج کرده و اجازه دهید کوکی ها به مدت 10 دقیقه در سینی خنک شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

کوکی دبل چاکلت
مواد لازم:
کره
60 گرم
تخم مرغ
1 عدد
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!