کشمشی
ارزش غذایی برای یک برش کیک کشمشی- 50 گرم
انرژی
183.8 کیلوکالری
چربی
7 گرم
کربو هیدرات
26.7 گرم
پروتئین
3.5 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-شیرخشک بدون چربی-بیکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-وانیلین-نمک طعام-طعم زعفران-کشمش
روش تهیه:

-   تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس  3-2 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف نموده و سفید شود.

-   آب (یاشیر) و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید . 1 دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط کنید .

-   پودر کیک را کم کم  به مخلوط اضافه کنید . 1 تا 1.5دقیقه با دور کند همزن، مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

-   سطح داخلی قالب را با روغن چرب کنید . در صورتی که قالبتان تفلون نیست؛ کمی آرد کف آن بپاشید .خمیر را در قالب بریزید.

-   کشمش ها را در سطح خمیر پخش کرده و با  قاشق ، طوری که تمام کشمش ها آغشته به خمیر شوند ؛ مخلوط نمایید. (بیرون ماندن کشمش ها از خمیر می تواند باعث سوختن و تغییر طعم آنها هنگام پخت شود.)

-    پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید مقداری گردوی خرد شده نیز به همراه کشمش ها به خمیر اضافه نمایید.

-    قالب را در طبقه وسط فر به مدت 25 الی 35 دقیقه قرار دهید.

نکات عملی:

-   فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید.

-   از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود.

-   پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

-   برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتیکه خمیر به آن نچسبد ؛ کیک پخته است.

-   پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید.

کشمشی
مواد لازم:
تخم مرغ
3 عدد
روغن
65 گرم (1/3 پیمانه)
آب یا شیر
65 گرم (1/3 پیمانه)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!