چیزکیک
ارزش غذایی برای یک برش چیز کیک آماده- 50 گرم
انرژی
142.5 کیلوکالری
چربی
8.6 گرم
کربو هیدرات
13.6 گرم
پروتئین
2.65 گرم
ترکیبات
پودر بیسکویت-شکر-پودر کرم- نشاسته ذرت- ژلاتین-استابیلایزر(E415)- وانیلین-رنگ مجاز خوراکی(E104-E110)
روش تهیه:

-  بسته شماره 1 (پودر بيسكوييت) را با كره ذوب شده مخلوط كنيد تا كاملا يكنواخت شود.

پیشنهاد: می توانید پودر بیسکویت را به جای کره، با شکلات و کره مخلوط نمایید. به این منظور، 40 گرم شکلات را در ظرف قابل حرارت دهی خرد کرده و همراه با 20 گرم کره، روی کتری یا ظرف آب در حال جوش حرارت دهید تا ذوب شوند. سپس آنرا با پودر بیسکویت مخلوط نموده و کف قالب پهن کنید

-  آنرا كف قالب ریخته و كاملا مسطح و فشرده نماييد و در فريزر قرار دهيد. در صورتی که کف قالب، کاغذ روغنی پهن کنید جدا شدن از قالب راحت تر خواهد بود.

-  بسته شماره  2 (پودر خامه) را درون همزن ریخته، شیر را به آن افزوده و حدود 3 دقيقه با دور تند همزن بزنيد تا فرم گرفته و سفت شود. اکنون پنير خامه اي را درون همزن ریخته 1 تا 2 دقيقه هم بزنید تا يكنواخت شود.

-  بسته شماره 3 (پودر ژلاتين) را در آب جوش ریخته و هم بزنيد تا حل شده و شفاف شود. (اگر كاملا حل نشد، روي بخار كتري كمي حرارت دهيد تا کاملا حل شود.) . بلافاصله محلول آماده شده را به محتويات درون همزن افزوده و حدود يك دقيقه مخلوط كنيد تا كاملا يكنواخت شود.

نکته مهم: محلول ژلاتین باید به صورت گرم به مخلوط خامه اضافه شده و سریعا مخلوط شود. در صورت سرد بودن محلول ژلاتین و یا دیر هم زدن آن،، ژلاتین بعد از افزودن به خامه، گلوله (لخته) می شود و فاقد کارایی لازم خواهد بود.

-  قالب حاوی بیسکوییت را از فريزر بيرون آورده و مايه ي آماده شده را روي لايه ي بيسكوييت بريزيد و آنرا پخش و صاف نماييد.

پیشنهاد: می توانید کمی از مخلوط آماده شده را با پودر کاکائو مخلوط کرده و روی کیک را تزئین نمایید.

-  قالب را به مدت 1 ساعت در فريزر قرار دهيد. سپس به مدت 1 ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد.

-  قالب را از يخچال خارج كرده و ديواره هاي كيك را با كمك يك چاقو به آرامي آزاد كنيد. به فرم دلخواه برش زده و ميل نماييد.

چیزکیک
مواد لازم:
شیر سرد
70 گرم (1/3 پیمانه)
پنیر خامه ای کم نمک
200 گرم
آب جوش
100 گرم (1/2 پیمانه)
كره ذوب شده
50 گرم
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!