پنكيك ساده
ارزش غذایی برای یک عدد پنکیک وانیلی- 25 گرم
انرژی
67.4 کیلوکالری
چربی
1 گرم
کربو هیدرات
12.6 گرم
پروتئین
2 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-نشاسته ذرت-امولسیفایر E471- نمک طعام- بیکینگ پودر-وانیلین
روش تهیه:

-  پودر پنکیک را در ظرف گودی بریزید.

-  شیر (یا آب) را به همراه روغن و تخم مرغ به ظرف اضافه نمایید.

-  مواد را با همزن دستی به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

-  تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود (برای تهیه این محصول نباید از روغن در کف تابه استفاده شود).

-  به وسیله یک پیمانه یا ملاقه، مقدار مناسبی (تقریبا به اندازه یک چهارم پیمانه) از خمیر را در تابه بریزید. به محض اینکه روی خمیر حباب هایی ظاهر شد پنکیک را برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود یک تا دو دقیقه بپزید.

توجه: می توانید جهت تزئین پنکیک ها از مربا، عسل، سس شکلات و خامه استفاده نمایید.

-  با این مقدار خمیر 12 تا 15عدد پنکیک متوسط خواهید داشت.

جهت مشاهده دستور پخت های بیشتر و خرید محصول اینجا کلیک کنید.

پنكيك ساده
مواد لازم:
تخم مرغ
2 عدد
آب
150 گرم (3/4 پیمانه)
روغن مایع
1 قاشق غذاخوری
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!