وانيل با خامه كاكائو
ارزش غذایی برای یک برش کیک وانیلی با خامه کاکائویی- 50 گرم
انرژی
157.5 کیلوکالری
چربی
7.12 گرم
کربو هیدرات
20.75 گرم
پروتئین
2.63 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-شیرخشک بدون چربی-بپودر کاکائو- یکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-نمک طعام-وانیلین- پودر کاکائو- پودر کرم
روش تهیه:

آماده سازی کیک:

-  فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

-  تخم مرغها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شوند.

-  شیر (یا آب) و روغن را به تخم مرغها بیافزایید و 1 دقیقه  با دور متوسط همزن مخلوط نمایید.

-   پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به مدت حدود 1 تا  1.5 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

-   سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.

-  خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

آماده سازی خامه:

-  پودر خامه را درون ظرف گودی بریزید. شیر (یا آب) را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید تا کاملا پف کرده و سفت شود به طوری که رد پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برعکس کردن ظرف حاوی خامه چیزی از آن بیرون نریزد .

پیشنهاد: پودر خامه آماده شده را می توانید برای افزایش کیفیت به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بافت و حالت بهتری پیدا کند .

نکته: کیک حاوی خامه باید تا زمان مصرف در یخچال نگهداری شود.

وانيل با خامه كاكائو
مواد لازم:
برای تهیه کیک:
شیر یا آب
150 گرم (3/4 پیمانه)
تخم مرغ
3 عدد
روغن
100 گرم (1/2 پیمانه)
برای تهیه خامه:
شیر سرد یا آب
80 گرم (1/4 پیمانه باضافه 5 قاشق غذاخوری)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!