موزي
ارزش غذایی برای یک برش کیک موزی- 50 گرم
انرژی
175 کیلوکالری
چربی
8.35 گرم
کربو هیدرات
22.85 گرم
پروتئین
2.9 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-شیرخشک بدون چربی-بیکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-نمک طعام-وانیلین- طعم دهنده موز
روش تهیه:

-  فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

-  تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2  تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

-  شیر یا آب و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

-  پودر کیک موزی رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 1.5 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

-  سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید.

-  خمیر را در قالب بریزید.

-  قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا زمانی که رنگ آن تقریبا طلایی شود.

نکات عملی:

-  از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.

-  پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.

-  برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.

-  پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.

موزي
مواد لازم:
تخم مرغ
3 عدد
روغن
100 گرم (1/2 پیمانه)
شير يا آب
150 گرم (3/4 پیمانه)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!