شکلات فندوق (نوتلا)
ارزش غذایی برای یک برش کیک شکلات فندق- 50 گرم
انرژی
183.6 کیلوکالری
چربی
8 گرم
کربو هیدرات
24 گرم
پروتئین
3.9 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-نشاسته گندم-بیکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-نمک طعام-وانیلین-پودر کاکائو- طعم دهنده فندق- پودر شکلات
روش تهیه:

-  فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

-  تخم مرغها را در ظرف مناسبی بشکنید و 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شود.

-  شیر (یا آب) و روغن را اضافه کرده و با دور متوسط همزن 1 دقیقه مخلوط کنید.

-  پودر کیک را کم کم  به مخلوط اضافه کنید. 1 تا 1.5 دقیقه با دور کند همزن، مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

-  سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.

-  خمیر را در قالب بریزید.

-  قالب را در طبقه وسط فر به مدت حدود 35 تا 45 دقیقه قرار دهید.

-  قبل از برش و سرو اجازه دهید کیک در قالب خنک شود.

شکلات فندوق (نوتلا)
مواد لازم:
آب یا شیر
150 گرم (سه چهارم پیمانه)
روغن مایع
100 گرم (1/2 پیمانه)
تخم مرغ
3 عدد
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!