رویال چاکلت
ارزش غذایی برای یک برش رویال چاکلت پخته شده حاوی روکش شکلات- سهم 50 گرم
انرژی
163.5 کیلوکالری
چربی
9 گرم
کربو هیدرات
17.5 گرم
پروتئین
2.65 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-پودر کاکائو-شیرخشک بدون چربی-پودر شکلات- نشاسته گندم- بیکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-وانیلین-نمک طعام- شکلات
روش تهیه:

آماده سازی و پخت کیک :

-   پودر کیک را در ظرفی بریزید.تخم مرغ ها ، آب و روغن را به آن اضافه نمایید .

-   به کمک قاشق پودر را به مایعات آغشته کنید . سپس با سرعت متوسط همزن، به مدت 5 دقیقه مخلوط را هم بزنید.

-   سطح داخلی قالب مستطیلی به ابعاد 26*16 سانتی متر ( یا قالب دایره شکل به قط 23 سانتی متر) را با مقداری روغن چرب نمایید.

-   خمیر را در آن بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50  دقیقه قرار دهید.

نکات عملی:

-   فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .

-   از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود .

-   پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

-   برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ در صورتیکه خمیر به آن نچسبد ؛ کیک پخته است.

-   پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید .

آماده سازی روکش شکلاتی :

اگر مایلید کیک را با روکش شکلاتی سرو نمایید:

-   شکلات تخته ای را با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخل ظرف (مناسب برای حرارت غیر مستقیم) بریزید.

رویال چاکلت
مواد لازم:
برای تهیه کیک:
تخم مرغ متوسط
4 عدد
روغن مایع
150 گرم (3/4 پیمانه)
آب
150 گرم (3/4 پیمانه)
برای تهیه روکش شکلاتی:
روغن
1 قاشق غذاخوری
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!