دارچين كاكائو
ارزش غذایی برای یک برش کیک دارچین کاکائو- 50 گرم
انرژی
175 کیلوکالری
چربی
8.25 گرم
کربو هیدرات
22.5 گرم
پروتئین
2.75 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر-شیرخشک بدون چربی-بیکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-وانیلین-نمک طعام-پودر کاکائو-دارچین
روش تهیه:

-   تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شود.

-    آب (یا شیر) و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید 1 دقیقه و با دور متوسط همزن مخلوط کنید.

-   پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن حدود 1 تا 1.5 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

-   در ظرفی جداگانه پودر کاکائو را در سه قاشق غذاخوری آب حل کنید و آن را با یک سوم از خمیر مخلوط نمایید.

-   سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کنید. کمی آرد کف آن بپاشید.

-   خمیر دارچینی و خمیر کاکائویی را لایه به لایه در قالب بریزید و با حرکت آرام چاقو ، شکل دلخواه خود را درون خمیر ایجاد کنید.

-   قالب را حدود 30 تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

نکات عملی:

-   فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید.

-   از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود.

-   پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

-   برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد؛ کیک پخته است.

-   پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.

دارچين كاكائو
مواد لازم:
شير يا آب سرد
150 گرم یا سه چهارم پیمانه
روغن
100 گرم (1/2 پیمانه)
تخم مرغ متوسط
3 عدد
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!