براوني مرطوب
ارزش غذایی برای یک برش براونی مرطوب- 50 گرم
انرژی
188.5 کیلوکالری
چربی
8.5 گرم
کربو هیدرات
24.2 گرم
پروتئین
3.8 گرم
ترکیبات
آرد گندم-شکر- نشاسته گندم-بیکینگ پودر-امولسیفایر(E472)-نمک طعام-وانیلین-پودر کاکائو
روش تهیه:

-       فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

-       سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.

-       پودر براونی مرطوب را در ظرفی گود بریزید. کره ذوب شده را به آن اضافه نمایید. با قاشق هم بزنید تا پودر و کره با هم مخلوط شوند.

-       تخم مرغها و آب را کم کم به مخلوط اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و روان بدست آید.

-       خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

نکات عملی:

-     فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .

-     پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

-     پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید .

براوني مرطوب
مواد لازم:
آب
200 گرم (1 پیمانه)
کره
100 گرم
تخم مرغ متوسط
2 عدد
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!