بدون شكر کاکائویی
ارزش غذایی برای یک عدد کاپ کیک کاکائویی بدون شکر- 40 گرم
انرژی
136.7 کیلوکالری
چربی
5.5 گرم
کربو هیدرات
18.8 گرم
پروتئین
3 گرم
ترکیبات
آرد گندم- مالتیتول- نشاسته گندم- بیکینگ پودر- امولسیفایر(E471)- شیرین کننده مصنوعی(سوکرالوز)- نمک طعام- وانیلینین- پودر کاکائو
روش تهیه:

-  فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

-  تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

-  شیر (یا آب) و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

- پودر کیک بدون شکر رشد را به مخلوط اضافه کنید و  با قاشق هم بزنید تا خمیر یکنواخت شود.

-   کپسول های کاغذی موجود در بسته را داخل قالب مخصوص کاپ کیک، یا پیاله ها و فنجان های پیرکس مقاوم به حرارت، قرار دهید.

-  خمیر را در کپسول ها بریزید، به طوریکه حدود دو سوم هر کپسول کاغذی را پر کند.

نکته: در صورت تمایل می توانید به جای ریختن خمیر در کپسول های کاغذی، کل خمیر را در قالبی با سایز 21 در 21 سانتی متر که کف آنرا با روغن چرب کرده و آرد پاشیده اید، بریزید.

-  قالب را به مدت 25 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

نکات عملی:

-  پس از قرار دادن کیک ها درون فر، در آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

-  پس از خارج کردن کیک ها از فر، اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شود. سپس آنها را از قالب خارج نمایید.

-  برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتیکه خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.

بدون شكر کاکائویی
مواد لازم:
تخم مرغ متوسط
2 عدد
شیر یا آب
150 گرم (3/4 پیمانه)
روغن مایع
80 گرم (1/3 پیمانه باضافه 5 قاشق غذاخوری)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!