بدون شكر وانیلی
ارزش غذایی برای یک عدد کاپ کیک کاکائویی بدون شکر- 40 گرم
انرژی
136.7 کیلوکالری
چربی
5.5 گرم
کربو هیدرات
18.8 گرم
پروتئین
3 گرم
ترکیبات
آرد گندم- مالتیتول- نشاسته گندم-شیرخشک بدون چربی- بیکینگ پودر- امولسیفایر(E472)- شیرین کننده مصنوعی(سوکرالوز)- نمک طعام- وانیلین
روش تهیه:

-  فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

-  تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

-  شیر (یا آب) و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

- پودر کیک بدون شکر رشد را به مخلوط اضافه کنید و  با قاشق هم بزنید تا خمیر یکنواخت شود.

-   کپسول های کاغذی موجود در بسته را داخل قالب مخصوص کاپ کیک، یا پیاله ها و فنجان های پیرکس مقاوم به حرارت، قرار دهید.

-  خمیر را در کپسول ها بریزید، به طوریکه حدود دو سوم هر کپسول کاغذی را پر کند.

نکته: در صورت تمایل می توانید به جای ریختن خمیر در کپسول های کاغذی، کل خمیر را در قالبی با سایز 21 در 21 سانتی متر که کف آنرا با روغن چرب کرده و آرد پاشیده اید، بریزید.

-  قالب ها را به مدت 25 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا زمانی که رویه کیک ها طلایی شود.

نکات عملی:

-  پس از قرار دادن کیک ها درون فر، در آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

-  پس از خارج کردن کیک ها از فر، اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شود. سپس آنها را از قالب خارج نمایید.

-  برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتیکه خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.

بدون شكر وانیلی
مواد لازم:
تخم مرغ متوسط
2 عدد
شیر یا آب
130 گرم (1/2 پیمانه به اضافه 5 قاشق غذاخوری)
روغن مایع
65 گرم (1/3 پیمانه)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!