حلوا
ارزش غذایی برای100 گرم حلوای آماده
انرژی
400 کیلوکالری
چربی
25 گرم
کربو هیدرات
39 گرم
پروتئین
3.4 گرم
ترکیبات
آرد نان سنگک- شکر- پودر هل- طعم دهنده زعفران
روش تهیه:

-  پودر شربت را در ظرفی ریخته، آب جوش را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا حل شود.

-   کره و روغن مایع را در تابه تفلون بزرگی بریزید. تابه را روی شعله متوسط قرار داده و هم بزنید تا کره کاملا ذوب شود.

(در صورت تمایل می توانید کره را حذف کرده و فقط از 150 گرم روغن مایع استفاده نمایید.)

-  بعد از ذوب شدن کره، پودر حلوای رشد را کم کم در تابه بریزید. سپس حرارت را زیاد کنید و روی شعله زیاد به مدت 4 تا 5  دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا به طور یکنواخت تفت داده شود.

نکته مهم: پودر حلوا تا پایان تفت دادن، باید به طور سریع و یکنواخت هم زده شود. در غیر این صورت، گلوله های ریز در حلوا باقی خواهد ماند.

-  شعله گاز را روی متوسط قرار دهید و به مدت 4 تا 5 دقیقه دیگر، با سرعت هم بزنید تا پودر به خوبی تفت داده شده و رنگ آن تغییر کند.

نکته مهم: در صورتی که تمایل دارید رنگ حلوای شما تیره تر باشد، با حرارت کمتر، مدت زمان بیشتری تفت دهید تا به رنگ مورد نظرتان برسید.

-  شعله را کم کنید. به آرامی و با احتیاط، در حین همزدن، شربت را به تابه اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه دیگر سریع هم بزنید. مراقب بخار ایجاد شده باشید تا دستتان نسوزد.

-  حلوای آماده شده را در ظرف ریخته و به صورت دلخواه تزئین نمایید.

حلوا
مواد لازم:
روغن مایع
65 گرم (1/3 پیمانه)
کره
85 گرم
آب جوش
200 گرم (1 پیمانه)
دستور پخت های مرتبط !
محصولات مرتبط!